dimecres, 21 de maig del 2014

Refugi Cap del Rec (Lles)



Als refugis de montanya no s'hi va en pelegrinació gastronòmica, més aviat al contrari. Solen ser justets de cuina i poc variats, pero de tant en tant també s'hi troba alguna sorpresa.


Al refugi de Cap del Rec, a la Cerdanya, s'hi pot arribar còmodament en cotxe i des d'allà és possible fer excursions a peu molt interessants, i ascensions als diversos cims de la zona, com ara la Tossa Plana de Lles, de 2.916 m.


El refugi és còmode, amb una sala gran, decorada amb cartells, fotografies i objectes relacionats amb l'alpinisme.


Pel que fa al menjar, de primer hi acostuma a haver sopa d'escudella barrejada, macarrons i una amanida amb patates fregides i formatge, força original i bona.



Els macarrons són un bon aport d'hidrats de carboni. Correctes i prou, sense formatge i sense passar pel forn.



De segon  hi acostuma a haver o butifarra a la planxa o pollastre al forn. El pollastre estava bo, pero lamentablement anava acompanyat de les maleïdes patates congelades fregides. Val a dir que amb oli d'oliva, la qual cosa és tot un detall.


Entre la més variada oferta de postres, vam triar un flam de mató, poc destacable.



Tot plegat, acompanyat d'aigua i vi per quinze euros.
RELACIÓ QUALITAT PREU 6/10

2 comentaris:

  1. El Refugi Cap del Rec està al municipi de Llès de Cerdanya, província de Lleida i el seu cim més alt és la Tossa Plana de Llès. La Tossa d'Alp fa 2.536 m i pertany al municipi d'Alp (Girona)

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó Joan... Ja ho he canviat! Gràcies

    ResponElimina