dimecres, 21 de maig de 2014

Refugi Cap del Rec (Lles)Als refugis de montanya no s'hi va en pelegrinació gastronòmica, més aviat al contrari. Solen ser justets de cuina i poc variats, pero de tant en tant també s'hi troba alguna sorpresa.


Al refugi de Cap del Rec, a la Cerdanya, s'hi pot arribar còmodament en cotxe i des d'allà és possible fer excursions a peu molt interessants, i ascensions als diversos cims de la zona, com ara la Tossa Plana de Lles, de 2.916 m.


El refugi és còmode, amb una sala gran, decorada amb cartells, fotografies i objectes relacionats amb l'alpinisme.


Pel que fa al menjar, de primer hi acostuma a haver sopa d'escudella barrejada, macarrons i una amanida amb patates fregides i formatge, força original i bona.Els macarrons són un bon aport d'hidrats de carboni. Correctes i prou, sense formatge i sense passar pel forn.De segon  hi acostuma a haver o butifarra a la planxa o pollastre al forn. El pollastre estava bo, pero lamentablement anava acompanyat de les maleïdes patates congelades fregides. Val a dir que amb oli d'oliva, la qual cosa és tot un detall.


Entre la més variada oferta de postres, vam triar un flam de mató, poc destacable.Tot plegat, acompanyat d'aigua i vi per quinze euros.
RELACIÓ QUALITAT PREU 6/10

2 comentaris:

  1. El Refugi Cap del Rec està al municipi de Llès de Cerdanya, província de Lleida i el seu cim més alt és la Tossa Plana de Llès. La Tossa d'Alp fa 2.536 m i pertany al municipi d'Alp (Girona)

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó Joan... Ja ho he canviat! Gràcies

    ResponElimina