diumenge, 24 de maig del 2015

La Fonda del Port Olímpic




La Fonda del Port Olímpic és un d’aquests típics restaurants de moda de la façana marítima de Barcelona. Els caps de setmana està a petar de gent per la qual cosa vist des de fora fa la impressió que s’hi deu menjar bé.

Després de l’experiència, però, em pregunto si hi ha gent amb prou estómac com per voler repetir o si les víctimes són sempre diferents.

Fan un menú de vint-i-sis euros que consisteix en quatre entrants, un segon, i uns postres, amb beguda a part. D’entrants vam triar musclos a la marinera, amanida de foie, llagostins bullits i xipirons. També ens van portar un plat d’olives molt salades i pa amb la massa crua.

L’amanida era tremendament insípida, amb encenalls de foie congelats i parmesà de mala qualitat. La salsa dels musclos a la marinera era clarament artificial, probablement de sobre i absolutament immenjable. Vam protestar per la mala qualitat dels musclos i ens en van portar de fets al vapor, però havien estat cuits sense sal i tampoc no es podien menjar.

La paella de marisc era senzillament correcte, com la que es pot menjar en qualsevol restaurant de menú econòmic, però això sí, farcida de llagostins, gambes i escamarlans.

Els postres feien honor a la resta. La crema catalana estava feta amb espessant i colorant i l sorbet de llimona era de jutjat de guàrdia, empalagós, excessivament dolç i amb una textura clarament artificial.
RELACIÓ QUALITAT/PREU:  4/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada