La Fonda del Port Olímpic és un d’aquests
típics restaurants de moda de la façana marítima de Barcelona. Els caps de
setmana està a petar de gent per la qual cosa vist des de fora fa la impressió
que s’hi deu menjar bé.
Després de l’experiència, però, em pregunto si
hi ha gent amb prou estómac com per voler repetir o si les víctimes són sempre
diferents.
Fan un menú de vint-i-sis euros que consisteix
en quatre entrants, un segon, i uns postres, amb beguda a part. D’entrants vam
triar musclos a la marinera, amanida de foie, llagostins bullits i xipirons.
També ens van portar un plat d’olives molt salades i pa amb la massa crua.
L’amanida era tremendament insípida, amb
encenalls de foie congelats i parmesà de mala qualitat. La salsa dels musclos a
la marinera era clarament artificial, probablement de sobre i absolutament
immenjable. Vam protestar per la mala qualitat dels musclos i ens en van portar
de fets al vapor, però havien estat cuits sense sal i tampoc no es podien
menjar.
La paella de marisc era senzillament correcte,
com la que es pot menjar en qualsevol restaurant de menú econòmic, però això
sí, farcida de llagostins, gambes i escamarlans.
Els postres feien honor a la resta. La crema
catalana estava feta amb espessant i colorant i l sorbet de llimona era de
jutjat de guàrdia, empalagós, excessivament dolç i amb una textura clarament
artificial.
RELACIÓ QUALITAT/PREU: 4/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada