El Shayan es probablement el millor restaurant de Meybod, una
ciutat del sud de l'Iran famosa per la seva antiquíssima Ciutadella. Te un gran saló amb taules
permanentment parades i una carta sense gaire exquisideses, basada en l'oferta
habitual al país: carn de bé i de pollastre en pinxos a la
brasa.
Vet aquí, pero
que també hi ha peix, fins
i tot dues varietats de peix. I no es d'estranyar perque encara que estiguem al
cor del desert, el Golf Persic es molt aprop.
Ho serveixen tot amb les tones d'arros d'acompanyament habitual i
també amb patates fregides,
tomàquet, i altres elements
de guarnició. També hi posen una salsa envasada
feta amb encurtits que acompanya molt bé
al peix.
No es que sigui un restaurant que per si mateix mereixi l'esforç d'agafar un avió per anar a menjar-hi, pero si
ja hi ets, es una bona opció.
El preu d'un dinar sense postre i amb beguda, es d'uns deu euros.
Força car per al que
s'acostuma a pagar en aquest país.
RELACIÓ QUALITAT/PREU 6/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada