diumenge, 4 de maig del 2014

Tivoli's Bistro (Barcelona)



El Tivoli's Bistro era un magnífic restaurant de cuina thai situat a la part alta del barri del Poble Sec de Barcelona. Vaig descobrir-lo ja fa força anys amb motiu de la preparació d'un viatge a Àsia. El propietari, el Daniel, que servia les taules i aconsellava als comensals, casat amb una tailandesa que era una cuinera magnífica, organitzava uns sopars temàtics, dedicats a la gastronomia dels països que conformen la península Indoxina: Vietnam, Tailàndia, Myanmar, Cambodja i Laos. Tot plegat amenitzat en acabar amb passi de diapositives, comentaris i torn obert de preguntes.
Tant ens va agradar, que hi vam tornar en un parell d'ocasions més, aquest cop a menjar exclusivament cuina thailandesa, que lògicament era l'especialitat.

També feien cursos. I la meva filla Cristina que s'hi va apuntar ens va fer gaudir de les exquisiteses de la gastronomia siamesa, gràcies a les habilitats apreses a la cuina del Tivol's bistro.
Tot estava molt i molt bo i els preus eren molt moderats. Recordo amb emoció la mousse de mango com una autentica meravella...

...però tot era excel·lent, i a més molt autèntic i poc habitual en altres restaurants thai de la ciutat.

comedor_1
Malauradament per als client, la família va deixar el restaurant per anar a viure i treballar al sud-est asiàtic, i el restaurant va passar temporalment a unes altres mans i finalment va acabar tancant. Una llàstima!

RELACIÓ QUALITAT PREU 10/10
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada