dimarts, 6 de maig del 2014

Buffet Aouache (Awash)


Després de visitar el Parc Nacional d'Awash, a la zona est d'Etiòpia, molt aprop de Somàlia, sempre acompanyats d'un ranger armat que oficialment ens havia de protegir dels animals i oficiosament de les persones, va arribar el moment de pensar en el sopar i en el dormir.


Teòricament el parc disposa de bungalows a on es pot passar la nit, però va resultar que eren caravanes en molt mal estat, mig abandonades i sense cap mena d'equipament.


Aleshores vam decidir sortir del parc i anar al poble més proper, Awash, a veure si trobavem algun allotjament. L'únic era el  Buffet Aouache molt a prop de l'estació del tren. Un lloc que deu haver tingut millor èpoques, però que està prou net i que disposa de mosquiteres a les habitacions.


La propietària és Madame Kiki Iany Assimacopulos que tothom diu que és italiana, tot i que els seus cognom són més aviat grecs. Tot un personatge sorgit del passat, a qui s'atribueix una amistat personal amb el difunt emperador Haile Selassie,

Madame Kiki al Buffet Aouache (Foto: Andrea Semplici)

Vam sopar al restaurant de l'hotel, que està a cinc minuts caminant de la recepció. Ens van donar uns kebabs de carn duríssima am una mica de guarnició.


Tot va resultar molt primari, molt bàsic. De pura supervivència. El menjar i la beguda per dos ens va costar 65 birrs, menys de 2,50 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada