Recordo haver anat per primera vegada al Kailash quan l'acabaven d'inaugurar, d'això en fa ja uns quants anys. Aleshores era el primer i l'únic restaurant de cuina tibetana de Barcelona, i em va fer gràcia de provar-lo, tot i saber que la cuina de l'altiplà asiàtic no és precisament de les millors. L'experiència no va resultar gens gratificant. Em va semblar simplement això, una experiència i prou.
Han passat com dic molt anys i ara que em dedico a escriure aquestes petites reflexions gastronòmiques, m'ha vingut de gust tornar-hi, aprofitant que a més es troba molt a prop de casa, als límits entre el Clot i el Guinardó.
Aquest cop l'experiència ha estat francament pitjor. Imagineu-vos una barreja entre la cuina indo-paquistanesa sense espècies i la xinesa sense gràcia, i estareu molt a prop de la realitat.
Hi vam anar al migdia i vam demanar dos menús. De primer vam prendre tofu amb verdures fregides...
I Go thang, que és una sopa de tomàquet i ou.
De postre vam prendre dos lassi saturats de sucre. No vaig gosar provar el cafè. Tot plegat 9,5 euros amb beguda.
RELACIÓ QUALITAT PREU 4/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada