dimarts, 29 d’abril de 2014

Fonda Angeleta (Vall de Roures)


Ens havien recomanat molt la Fonda Angeleta de Vallderoures com el millor restaurant de la localitat, i a jutjar per lo ple que estava, sobretot tenint en compte que no està situat en un lloc de pas, si no als afores, probablement sigui així.


Hi vam anar un diumenge i com dic estava a petar. Ens va caldre esperar una estoneta que quedés lliure una taula, però al final hi vam poder menjar.


Els caps de setmana tenen tres tipus de menú a 16, 21 i 26 euros, que es diferencien només en els segons, això vol dir que els primers són comuns als tres menús. 


De primer hi ha una vintena d'opcions que inclouen des d'arròs negre, a diversos tipus d'amanida, verdures, llegums. Aparentment tot és molt atractiu. Vull dir amb això que els noms dels plats prometen més del que en realitat són.

Nosaltres vam menjar uns farcellets de llamàntol amb salsa de mostassa i mel que ens van decebre molt, perquè eren una mena de wonton fregits amb molt d'enciam al voltant.


També vam menjar amanida de bacallà amb mousse d'oliva negre, que em va semblar una presa de pèl.


Els segons -del menú de setze euros- van ser rabes de calamar...


I perdius escabetxades. Correctes, però sense història.


De postre hi havia un tiramisú molt bo...


...i un pastís de cuallada, excel·lent.



RELACIÓ QUALITAT PREU 6/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada