dilluns, 28 d’abril de 2014

Chiko (Usuhaia)


Arribats a Usuhaia, a la Tierra de Fuego Argentina, la ciutat més austral del món, envoltats de mar per tot arreu, ens venia de gust menjar peix, però estavem al país de la carn...


Vam preguntar a l'hotel on ens allotjavem i la resposta va ser contundent: "nosotros, cuando queremos comer bien, vamos a un restaurante chileno..."


Així, doncs, ens vam informar i tothom va coincidir que el Chiko era el millor. Està situat en un primer pis. És molt acollidor i la cuina és excel·lent, amb una gran quantitat de plats de peix.


Les rabas de la casa eren molt bones, però també els guisats, com ara la paila marina, o el lluç.


A més, tenien cervesa xilena, concretament la Austral, que és excel·lent. N'hi ha de diversos tipus, i la que porta calafate és extraordinària.

La zona és més cara que la resta del país, però tot i això continua sent molt econòmic.

RELACIÓ QUALITAT PREU 8/10





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada