dissabte, 26 d’abril del 2014

Petit Bangkok (Barcelona)


Afortunadament el Petit Bangkok ja no és tan petit. Quan estava situat al carrer de Saragossa, el local era tan minúscul que sempre estava ple i calia reservar taula amb molta antelació. Ara, des que està al carrer Vallirana, molt a prop de la seva antiga ubicació, no hi ha tants problemes i al migdia, entre setmana, fins i tot és possible trobar-hi taula sense reserva prèvia. De totes maneres no us en refieu...


Tot plegat no són altra cosa que conseqüències del boca-orella que des de fa alguns anys ha fet córrer i amb raó, la fama d'aquest extraordionari restaurant thai, molt probablement el millor de Barcelona de la seva especialitat.


Al Petit Bangkok s'hi va a gaudir, a extreure'n plaer, a satisfer el sentit del gust amb plats molt ben elaborats de la ja per si deliciosa cuina tailandesa. Les racions són molt correctes i alguns casos fins i tot força grans, la qualitat excel·lent i els preus molt molt moderats, amb primers entre 5 i 6 euros, segons a 10 euros i postres per sota dels 3 euros. Un dinar per a dues persones, amb beguda i un postre, ens va sortir per 35 euros.


De primer vam menjar els típics rotllos de paper d'arròs, però en aquest cas farcits d'ànec i vegetals, amb una salsa tailandesa agre-dolça i picant.


I també crestes vegetarianes, amb bolets i una salsa dolça que semblava feta amb mel.


A continuació cam prendre una amanida de pollastre a la brasa, amb suc de llima, senzillament extraordinària. Cal advertir que també porta salsa de peix (això ho notareu per l'olor...)


Finalment un saltejat de sèpia amb verduretes al wok, acompanyat d'arròs gesamí bullit.


De postres vam compartir un gelat de tè vermell.


Per llepar-se els dits!

RELACIÓ QUALITAT PREU 10/10



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada