dimecres, 16 d’abril del 2014

Utsav Food Court (Bikaner)



Despres de gaudir de l'engrescadora contemplació de centenars de rates grises passejant-se i alimentant-se lliurement al temple de Karni Mata, a Bikaner, al Rajasthan, necessitaven un retorn temporal a la civilització, i vam intentar anar a un cybercafè.

Va resultar que no n'hi havia cap que funcionés, i perduts a l'extrem oposat de la població en relació al nostre hotel, vam decidir aprofitar l'impasse per anar a sopar.


L'Utsav Food Court tenia una pinta bastant asèptica que era precisament el que en aquells moments buscavem. Com que era molt aviat, encara no hi havia ningú menjant, però tot i això de seguida ens van muntar la taula i ens van portar la carta.

Vam demanar un dal fried, mixed vegetables i un dels nostres plats favorits, el palak paneer. Tot plegat acompanyat de dos tipus de pa indi, el stuff parantha i el paneer parantha. Per sort el cambrer es va compadir de nosaltres i ens va advertir que el dal que estavem a punt de demanar picava molt, per la qual cosa el vam canviar a temps per un altre tipus de dal més normal però que també picava.


Va resultar estar tot molt bo, i amb dos lassi dolços i un batut de xocolata, ens va sortir de 350 rupies, l'equivalent a 4 euros.

RELACIÓ QUALITAT PREU 8/10




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada