dimecres, 16 d’abril del 2014

Rio Dragón (Barcelona)


El Rio Dragón és un restaurant xinès molt singular. Ells mateixos adverteixen a la carta que tenen penjada al carrer, que no fan menús. No és un xinès "barato", d'aquells que per vuit euros et donen tres plats i postre, dos regals i un número per un sorteig... 


Al Rio Dragón s'hi poden menjar alguns plats típics de qualsevol restaurant xinès, com ara l'arròs tres delícies, la vedella amb salsa d'ostres o el porc agre-dolç, però seria una pena anar-hi per això, perquè tenen altres coses molt millors que es surten de les cartes habituals.

Els tallarins Manxúria els fan ells mateix, que provenen d'aquesta regió. I també fan bé amb cebetes i gengibre; llangostins "prenyats"; arròs torrat amv llagostins i verdures; pollastre a la llimona i molts altres.


De fet la primera vegada que hi vaig anar a menjar, la propietària ens va dir que estavem de sort perquè havien fet pollastre al forn, i gairebé ens va obligar a menjar-lo, descartant altres opcions més exòtiques de la carta. El resultat va ser magnífic: era un pollastre al forn "molt occidental" però amb un aroma i un gust a gengibre i altres espècies que el feien deliciós.


També hi ha hagut altres vegades en què he trobat plats extraordinaris i altres que no m'han agradat. No sé, suposo que és una mica tenir sort a l'hora de triar, o deixar-se aconsellar.

L'altra gràcia del Rio Dragón és la possibilitat de gaudir d'una de les actuacions del Mag Gang. Si no hi ha gaire feina, passeja per les taules s'hi asseu i et deixa amb la boca oberta amb els seus trucs. Tant ell com la seva germana són molt simpàtics, o com ells mateixos diuen "són l'òstia!". Les parets dels restaurants estan farcides de fotografies dels dos germans amb personalitats de tota mena que han anat a menjar al seu restaurant.


En definitiva un "xino" diferent, amb la possibiitat de menjar coses molt bones i de passar una estona més que divertida. Els preus dels plats oscil·len entre els vuit i els deu euros, a excepció de l'ànec pequinès que val catorze i els mariscs que estan sobre els tretze.

RELACIÓ QUALITAT PREU 7/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada