dilluns, 21 d’abril del 2014

Fonda Finet (Sant Feliu de Pallarols)



Fonda Finet, coneguda populament com a Can Finet és un establiment centenari. Feia molt ays que ho hi anava i me n'havia quedat un record excel·lent. Hi soliem anar a menjar sovint i fins i tot ens hi haviem quedat a dormir algun cop. Feien un menjar casolà, ben cuinat i a bon preu.


El fet que el paràgraf anterior estigui tot ell redactat en pretèrit, dona idea que ara les coses han canviat i que aquells elogis d'aleshores ja no s'hi poden aplicar.


Formalment el lloc és manté fidel a una estètica senzilla i familiar, cosa molt d'agrair, i el tracte continua sent cordial, però aquí s'acaba tot...



D'entrant serveixen una mica d'embotit i una amanida. I aquí és quan comences a sospitar que les coses no van pas bé. ¿Com es pot servir un embotit de tan mala qualitat, xorisso, ¿catalana?, i fuet, a la Garrotxa, una comarca que excel·leix per als seus embotits tradicionals, com ara els bulls i les secallones?

¿I l'amanida? Enciam arrissat... pastanaga confitada, res a veure amb una autèntica amanida tradicional feta amb productes de proximitat. Hauria valgut més que sel'estalviessin.


Les favetes guisades que vaig prendre de primer eren comestibles però la butifarra negra que les acompanyava era un pel rància i tot el plat n'havia agafat el gust.


També hi havia lasagna d'espinacs. És a dir, espinacs amb beixamel i una mica de pasta.


De segon galta de porc... amb patates congelades fregides amb oli de girasol!!!!


El millor de tot el pollastre al forn. Vista l'experiència de les galtes, vam demanar que no ens hi posessin patates i ens van servir un plat de carxofes fregides... altre cop amb amb oli de girasol!!!


Tot plegat costa en dissabte 14,5 euros i en diumenge o festiu 16 euros. Amb pa (dolent), vi (molt regular) i postre (bàsicament gelat industrial). 

Tant de bo m'hagués quedat amb el record!

RELACIÓ QUALITAT PREU 5/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada