dissabte, 15 de març del 2014

Thai Siam (Barcelona)



El Thai Siam és un petit restaurant de cuina tailandesa, situat al barri de Sants, molt a prop de la plaça Espanya. A mi em recorda una mica els origens del Petit Bangkog, una de les joies de la cuina thai a Barcelona, quan era també un local molt petit, amb la cuina diminuta a la vista. En el cas del Thai Siam només hi ha sis taules, i una petita barra que dona accés a la cuina.


Tot el secret està allà dins, en l'us de condiments i espècies molt especials i en la gràcia de la cuinera que és tailandesa i sap molt bé com treure el millor profit de les receptes tradicionals del seu país.


Hi ha una carta bastant àmplia i un menú de migdia que per 10'50 euros et permet degustar un primer, un segon, postre i beguda.


Nosaltres vam menjar una amanida amb carn de vedella i suc de lima que era deliciosa, i un plat de verdures cruixents, que recordava molt la textura de la tempura, tot i que acompanyades d'una salsa inequívocament tailandesa.


De segon vam prendre un curri verd de pollastre i verdures, amb una dosi adequada de picant...


...i unes gambes amb verdures.


Les racions eren força abundants i acompanyades d'arròs gesamí. De postre hi havia macedònia, una combinació que no acustuma a agradar-me gaire, però en aquesta ocasió reconec que era molt bona, feta tota amb fruita fresca... i sense poma, ni plàtan!



RELACIÓ QUALITAT PREU 9/10





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada