diumenge, 16 de març del 2014

Pizzeria Banchero (Buenos Aires)

Vam descobrir la Pizzeria Banchero de forma totalment casual. Estàvem al barri de la Boca i era l'hora de dinar. Vam començar a buscar i cap dels restaurants que hi havia pels voltants de la zona turística, els que envolten el "Caminito de Enmedio" ens va fer el pes, més aviat el contrari. 



Vam començar a caminar i ens vam anar allunyant de les multitud de turistes, però alhora també semblava que ens allunyavem de la pòssibilitat de trobar cap restaurant del nostre gust. I de cop: el miracle! Acabaven de trobar la pizzeria Banchero, l'original, la del barri de Boca.


Vam menjar molt bé. I era un restaurant molt autèntic. Semblava que estessim a Itàlia. Les pizzes excel.lents i la pasta deliciosa.


El que no sabiem en aquell moment és que estavem en una de les pizzeries més antigues de Buenos Aires, o potser la més antiga de totes. Va començar com a forn de pa, de la mà d'emigrants genovesos, a finals del segle XIX i en la dècada dels trenta del segle XX es va transformar en restaurant pizzeria.


Ara té dues sucursals més, però pel que hem lleguit l'edifici original continua sent el millor.

RELACIÓ QUALITAT PREU: 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada