dilluns, 17 de març de 2014

Can Costas (Ogassa)

 
 
 
El primer cop que vaig anar a dinar a can Costas va ser entre setmana, tornant d'una ascensió al Taga. Hi vaig menjar molt bé, un menú casolà però ben fet i amb unes racions molt abundants per dotze euros.


Després hi he tornat en dissabte i he celebrat que continuïn servint el mateix menú que entre setmana, tot  que tres euros més car. També tenen una carrta més extensa, però aquí els preus ja piquen més, fins i tot massa.


Pe que fa al menú es compon d'una amanida, dos plats i postre, amb vi de la casa i aigua de l'aixeta.


L'amanida ja marca la diferencia, perquè esta feta amb productes de qualitat i això s'agraeix. A continuació cal triar entre dos plats del dia, com ara una escudella i uns fideus a la cassola, macarrons, canalons, trinxat...


De segon plat hi ha pollastre guisat o a la planxa; galtes o peus de porc guisats, llom i biftec de vedella.


Una cuina molt típica de fonda catalana, que pot resultar tan desequlibrada com es vulgui en funció dels nostres desitjos.


De poste van descobrir una meravella: el gelat de torró de la marca "Alacant". N'havieu sentit a parlar? Doncs si en teniu ocasió no us el perdeu!

RELACIÓ QUALITAT PREU: 7/10









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada