dijous, 13 de març del 2014

Cooperativa artesanal (Kochkor)


Heu menjat mai en una cooperativa artesanal? Això és el que vam fer nosaltres a Kochkor, al Kirguizistan, poc abans d'enfilar cap al llac Son-Kol. Després de visitar el petit museu d'objectes tradicionals, on vaig quedar enamorat d'une recipient de pell seca per fer kumis, ens van portar al pati del darrera de la casa, i allà, a l'interior d'una de les dues iurtes que hi tenen instal·lades, ens van donar de menjar.


 Hi havia una mena de pasta fullada amb herba d'all...


Mantis fregits, farcits de carn i patata...


 Sopa, amanida, carn picada amb formatge...


I com a cosa molt curiosa una mena de tallarins fregits


Tot estava molt bo i per beure vam poder prendre kumis autèntic, que és llet d'euga fermentada, amb una alta concentració alcohòlica, del 4 o 5 % i un gust molt especial, com de fumat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada