dilluns, 10 de març del 2014

Self Naturista (Barcelona)

Crec que el Self Naturista va ser el primer restaurant vegetarià de Barcelona. Si més no jo el recordo de fa molts anys, quan era un restaurant normal, no un self, i era tot un "bitxo raro" en el panorama gastronòmic de la ciutat.


En aquella època suposo que devia ser molt dur competir amb els carnívors, els convençuts eren pocs i de turistes no n'havia gaires...


Ara en canvi imagino que les coses deuen ser més fàcils. El Self Naturista està situat en un lloc cèntric, a prop de les Rambles i per davant hi pasen cada dia mil·lers de turistes. A més, la cuina vegetariana ha deixat de ser una cosa estranya, i entre els militants i els ocasionals, som molts els que en gaudim.


L'última vegada que hi vaig anar a sopar, vaig gaudir d'una cuina senzilla però amb una bona relació qualitat-preu. S'hi pot menjar a la carta o de menú. Aquest últim costa 9,45 euros. Consta d'un entrant en forma d'amanida o de sopa, amb sis possibilitats diferents a triar; un primer, amb tres possibilitats, com ara bullit de col, crema de verdures o truita de carbassó, i un segon, amb altres tres possibilitats, com ara mandonguilles vegetals, pizza, o aubergínia al forn. Amb pa integral i postre.

RELACIÓ QUALITAT PREU: 7/10







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada