dijous, 6 de març de 2014

Paca (Deltebre)


El primer cop que vaig anar al Restaurant Paca va ser durant el rodatge d'un episodi del programa "Caçadors de bolets" que en aquella ocasió es va anomenar "Pescadors de bolets" perquè es tractava d'acompanyar una parella de boletaires a buscar "rovellons de xop" a les rives de l'Ebre i en barca.


Amb el que vam recollir la Paca Bonet es va encarregar de preparar-nos un xapadillo d'anguila amb gírgoles i un maigret d'ànec amb rovellons de xop i gírgoles. Dos autèntics festivals gastronòmics.

Temps més tard hi vaig tornar i vaig provar el arròs de llamàntol que també era exquisit. com ho són igualment l'arròs a banda o la caldereta per parts.

Foto: http://esmorzarsdeforquilla.blogspot.com.es
D'això es tracta exactament. Cuina tradicional confegida per una cuinera de primera categoria a qui no cal innovar. La tradició del Delta és rica i sorprenent: marisc, peix, anguiles, ànec...

Foto: http://esmorzarsdeforquilla.blogspot.com.es

RELACIÓ QUALITAT PREU  9/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada