dijous, 27 de març de 2014

La Tagliatella (Cerdanyola)


No m’agraden les franquícies, ni els restaurants d’estètica fictícia, però com que a l’hora de la veritat el que compta és la qualitat del menjar, he de reconèixer que la Tagliatella és una opció força bona si el que es pretén és fer un àpat de cuina italiana.


De “tagliatelles” n’hi ha per tot el món, més de 150 restaurants repartits per Europa, Nord-amèrica i Àsia, i a Catalunya se’n poden trobar una vintena distribuïts per Barcelona capital i a molts altres en poblacions de la mateixa província i de Tarragona i Lleida.


Per comenar﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ntipiasti i leida.al i r Europa, Nor-amçar tenen uns antipasti molt recomanables i unes amanides moltvariades, però el plat fort són les pastes,  farcides o no, fins a dues dotzenes de varietats. 
 

S’escolleix el tipus de pasta i també la salsa que l’acompanya, entre vint possibilitats.També resulten molt recomanables les pizzes, fetes amb pasta molt fina i cruixent, i amb varietats clàssiques combinades amb d’altres de més selectes  que incorporen pernil d’ànec, gambes, llagostins o bacallà.


La Tagliatella no és una opció econòmica i, tot i mesurar el que es demana, rarament baixa dels vint euros per persona.


RELACIÓ QUALITAT PREU 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada