dimarts, 25 de març de 2014

El Señorío (Barcelona)


La cuina peruana està en alça. Darrerament només faig que veure i sentir a parlar de restaurants peruans a Barcelona. Profundament desequilibrada, amb un excés d'hidrats de carboni, i amb passió pels guisats i les salses tenen plats molt saborosos, però no és allò que triaria per menjar a diari...


El Señorío del carrer Còrsega s'ha guanyat una justa fama i els caps de setmana la gent fa cua per menjar-hi.


El dia que hi vaig anar jo, érem vuit a taula. Vam demanar nou plats, alguns duplicats, i els vam compartir. Els noms són estranys, però la carta s'acompanya d'una explicació dels ingredients que permet fer-se una idea bastant real del que es tracta en cada cas.

Jalea de pescado...


 Seco de cordero...


Arroz Chaufa...


Ají de gallina...


Lomo salteado...

Arroz con pato...


Arroz con mariscos...


I de postres una àmplia varietat de pastissos casolans, típics del Perú




Tot estava deliciós. Les raccions són molt grans i de fet no cal ni demanar cap entrant. Nosaltres per començar vam prendre unes yucas fritas. Amb beguda, cafès i propina ens va sortir per 21 euros cada un.

RELACIÓ QUALITAT PREU: 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada