La cuina peruana està en alça. Darrerament només faig que veure i sentir a parlar de restaurants peruans a Barcelona. Profundament desequilibrada, amb un excés d'hidrats de carboni, i amb passió pels guisats i les salses tenen plats molt saborosos, però no és allò que triaria per menjar a diari...
El Señorío del carrer Còrsega s'ha guanyat una justa fama i els caps de setmana la gent fa cua per menjar-hi.
El dia que hi vaig anar jo, érem vuit a taula. Vam demanar nou plats, alguns duplicats, i els vam compartir. Els noms són estranys, però la carta s'acompanya d'una explicació dels ingredients que permet fer-se una idea bastant real del que es tracta en cada cas.
Jalea de pescado...
Seco de cordero...
Arroz Chaufa...
Ají de gallina...
Lomo salteado...
Arroz con pato...
Arroz con mariscos...
I de postres una àmplia varietat de pastissos casolans, típics del Perú
Tot estava deliciós. Les raccions són molt grans i de fet no cal ni demanar cap entrant. Nosaltres per començar vam prendre unes yucas fritas. Amb beguda, cafès i propina ens va sortir per 21 euros cada un.
RELACIÓ QUALITAT PREU: 8/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada