dissabte, 22 de març del 2014

Casa Torcuato (Granada)


Sempre he defensat la teoria que a l’Espanya cristiana –Castella-Lleó, Navarra, Aragó, Astúries, Galícia- s’hi menja millor que a l’Espanya mora –Castella-La Manxa, Andalusia, Estremadura- perquè la tradició culinària és més rica i més complexa.  

 A Andalusia, per exemple, on hi he viscut durant un temps, no és tan fàcil trobar bons restaurants com al País basc, on se suposa que a qualsevol lloc s’hi menja bé. Anar a l’aventura a Andalusia, resulta força problemàtic. Val més assegurar-se prèviament i buscar allò que altres han provat abans i han recomanat, a risc de patir un desengany darrera un altre.

Sabent tot això l'últim cop que vam visitar Granada vam anar sobre segur. A un restaurant d’aquells a on van a menjar els habitants locals quan volen encertar-la. Es diu Casa Torcuato i està a l’Albaicín.

 

Sempre hi ha gent i sempre amb una proporció molt alta de clients locals, fins i tot del mateix barri.


No és un lloc barat, però està garantida la qualitat dels plats. El peix sol ser especialment bo. Entre els plats que s'hi ofereixem destaquen: Rap a l'andalusa; a la crema, al safrà i als pebrots de piquillo. Peix espasa amb ametlla, tonyina amb mostassa; llobarro al xampany, etc.
 

Esta foto de Casa Torcuato es cortesía de TripAdvisor 

Nosaltres vam prendre unes gambes a la planxa i una fritura de peix, amb postre beguda i no va arribar als cinquanta euros. També fan quatre tipus de menús, no gaire atractius. a 12, 15, 18 i 24 euros, amb una amanida, una sopa i un segon.

Cal tenir en compte que hi ha un parell de restaurants més amb un nom similar per no cofondre's.

RELACIÓ QUALITAT PREU 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada