dissabte, 8 de març del 2014

A Estrela Galega (Bacelona)


He anat a A Estrela Galega tres vegades i sempre hi he menjat molt bé i a uns preus raonables tenint en compte que es tracta bàsicament d'una marisqueria.

 Esta foto de A estrela Galega es cortesía de TripAdvisor

Certament hi ha plats que estan millor que altres, i entre coses extraordinàries també se n'hi pot trobar alguna de menys aconseguida, però en general tot està molt bo.

Una de les coses a que cal acostumar-se és a la manera de tractar als clients que té el propietari. A mi m'agrada especialment quan arriba algun despistat sense reserva i pregunta si hi ha taula. La resposta sol ser exagerada, gairebé insultant, com si la pregunta ataqués als principis fonamentals del local. A A Estrela Galega mai no hi ha taula si no es reserva amb anterioritat.


Suposant, doncs, que hem reservat i ja estem asseguts, si tenim sort vindrà un dels fills a cantar-nos l'oferta de viva veu, i si no serà el pare -que sembla estar permanentment emprenyat- qui ho faci. Qui no tingui clar la mida de les racions i gosi preguntar si amb el que ha demanat en tindrà prou o serà massa, la resposta sol ser del tipus: "Potser es pensa que soc capaç d'endevinar la seva gana, jo. Vostè sabrà si en té prou o no..."

Cal prendre-s'ho amb resignació, filosofia i bon humor i així, d'aquesta manera gaudir dels productes que ens ofereixen, sense fer cas del tracte.


I per menjar? Doncs això, gambes, cloïses, xangurro, bocas, percebes... i un llarg etcètera igual d'atractiu...


Per beure tenen un vinho turbio molt recomenable, i tota la gama de riveiros, alvariños, etc.

RELACIÓ QUALITAT PREU 8/10










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada