Kurama és una muntanya sagrada del Japó, plena de temples i santuaris. Aquí va ser on es va iniciar el Reiki i tot el conjunt irradia molta espiritualitat.
Al peu de la
muntanya hi ha un restaurant molt especial, el Hirobun. El lloc és preciós, i hi fan
diversos menús de cuina zen molt recomanables.
Pels turistes, que no estem acostumats a seure el terra, tenen unes taules amb un foso on és possible posar-hi les cames i menjar còmodament assegut.
Els preus són força elevans pel que és normal al Japó, on el menjar resulta molt econòmic, però tot i així i amb la devaluació del yen, el menú més sofisticat i complet només costa 24 euros per persona.
En aquest cas sí que hi havia proteïnes animals, concretament peix, però evidentment la part més important la constitueixen els vegetals: bolets, verdures, llegums, etc.
Tot és especialment
vistós. Cada plat és com un petit quadre, com una obra d'art en miniatura. I el
resultat, tot i que alguns sabors ens puguin resultar estranys, és molt
bo.
El dia que hi vam anar nosaltres, tota la resta de comensals eren japonesos, la qual cosa ja és de per si una garantia.
RELACIÓ QUALITAT
PREU: 8/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada