diumenge, 9 de febrer del 2014

Mahatma Gandhi (Barcelona)


Des que vaig viatjar per l'Índia que busco, fins ara infructuosament, un restaurant indo-paquistanès que m'ofereixi la varietat de sabors i el nivell de qualitat de les menges que vaig paladejar en aquella ocasió.
Sempre em quedo parcialment insatisfet i sempre vaig a parar a uns standards correctes, però poc engrescadors. Espero que això canviï a partir d'ara amb la descoberta del Mahatma Gandhi, un restaurant de Barcelona que ofereix un nivell de cuina superior a la mitjana.


Situat al carrer Balmes, entre Diputació i Consell de Cent, en un local espaiós, net i agradablement decorat, el Gandhi busca donar-se a conèixer i per això ofereix descomptes i promocions i participa en subhastes a la xarxa.


En una d'aquestes subhastes vam guanyar un menú per a dues persones valorat en 40 euros que ens va permtre gaudir de dos entrants, dos segons, bebuda, arròs i nan.


De primer vam triar ceba arrebossada i pakores de formatge tendre i de segon una barreja de verdures i uns cigrons amb tomàquet i gengibre. Cal dir que tot estava molt bo. I aquesta és la diferència, perquè entre la mediocritat i l'excel·lència hi ha un abisme.


Vam estar donant un cop d'ull a la carta i vam comprovar que era extensa i oferia plats que no es troben pas a tots els restaurants, amb espècies i condiments molt atractius. La base és el pollastre, el xai, el peix i les verdures, en quatre grups diferenciats. També hi ha força entrants, rostits al tandori, postres i lasis. Ja tinc ganes de tornar-hi!


No cal dir que com tots els restaurants indo-paquistanesos pot fer la funció de restaurant vegetarià, ja que l'oferta de plats sense proteïna animal és molt extensa.


Els primers plats estaven al voltant dels cinc euros i els segons al voltant dels deu, i com que les raccions són més que correctes i també hi ha el previsible acompanyament d'arròs basmati i de nans, el més sensat és compartir un primer i dos segons o dos primers i un segon entre dos.

RELACIÓ QUALITAT PREU 9/10

1 comentari: