dilluns, 10 de febrer de 2014

Can Punyetes (Barcelona)

Una de les coses bones que té can Punyetes és la possibilitat d'anar-hi a dinar força tard sense que ningú t'assassini amb la mirada o directament et foti fora. A més l'ambient és agradable, hi ha força espai entre taules i s'hi menja bé.


No és un restaurant d'alta cuina, més aviat el contrari, és un lloc per menjar-hi, sobretot, carn a la brasa.


D'entrada et posen sempre unes olives verdes molt bones i una ampolla de vermut que normalment no et dona temps d'acabar perquè serveixen ràpid.


De primer tenen amanides, esqueixada de bacallà, escalivada, calçots, escudella, carxofes...



De segon hi ha butifarra blanca, butifarra negra, carn de xai, galtes i el meu preferit, els peus de porc, tot a la brasa. Es pot acompanyar amb patates al caliu, patates freigides o pà torrat.



No fan menú de migdia. Un primer i un segon, amb una cervesa i cafè, sense postre costa aproximadament 18 euros.

RELACIÓ QUALITAT PREU 7/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada