diumenge, 23 de febrer del 2014

Barakoda Restaurant (Trípoli)



Mentre vaig estar viatjant pel desert de Líbia el menjar es va reduir a una dieta monòtona però agradable a base d'amanida i una alternança de tonyina i sardines en llauna.


Però en retornar a la capital vaig descobrir que les coses no millorarien gaire, De fet encara ara soc incapaç de saber si existeix una veritable cuina líbia, de la mateixa manera que n'hi ha una de marroquina o de tunisiana.
Molt pocs restaurants, cap establiment de kebabs i en general la sensació que els libis prefereixen menjar a casa i els turistes són tan pocs que no val la pena preocupar-se gaire per ells...

Existeix, això sí, als afores de la capital una llotja de pescadors on es venen diverses espècies de peixos, calamars i crustacis. El mercat està envoltat de restaurants a on és possible portar-hi els productes que s'acaben de comprar i demanar que te'ls coguin i serveixin a canvi de pagar un preu pel servei i la beguda.
 

Com que érem un grup nombrós i tots teniem ganes de variar la dieta, vam comprar una mica de tot, i ho vam deixar a la cuina, a l'espera de tornar per menjar-ho unes hores més tard.
Com era d'esperar el peix era força bo i molt fresc, però el "cuiner" el va desgraciar en coure'l en excés. Tot estava excessivament sec, i concretament els calamars semblaven soles de sabata. Una pena!...
RELACIÓ QUALITAT PREU 4/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada