dijous, 30 de gener de 2014

Pastisseria Príncipe (Barcelona)


Encara que no hi hagueu anat mai, és molt probable que ja conegueu els pastissets de la pastisseria Príncipe, i és que la majoria dels restaurants sirio-libanesos de Barcelona inclouen entre la seva oferta de postres baklava procedents d'aquest obrador del carrer Montseny.


El propietari, un siri d'Alepo i la seva muller que és espanyola, elaboren i venen uns pastissos deliciosos, i com que hi ha molt moviment, sempre estan frescos, un fet que els distingeix dels que serveixen en altres llocs, que no saps mai quan de temps porten en oferta.


Entre totes les varietats que s'hi ofereixen, jo m'inclino sobretot pel pastís de formatge fresc, que a més de molt bo és més gros que la resta i costa el mateix... 1 euro.


Però també són molt bons els de festuc i aigua de roses, el d'avellanes, el de nous, el d'anacards, el de xocolata, i en general tots.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada