dimarts, 21 de gener de 2014

Can Borrell (Sant Cugat)

 

A can Borrel s'hi pot arribar amb cotxe per un trencall de la carretera del Forat del Vent que uneix Barcelona amb Cerdanyola, però a mi m'agrada anar-hi caminant, tot travessant a peu la serra de Collserola des del Velòdrom d'Horta, tal com ho vaig fer la primera vegada que hi vaig anar.

 

Can Borrell és una bonica masia situada al vessant oest de Collserola, relativament a prop de Sant Cugat des d'on també s'hi pot arribar caminant.


És una masia amb un petit pati interior, i moltes estances que han estat convertides en menjadors.  Els caps de setmana s'hi aplega una autèntica gernació de domingueros que hi van atrets per la qualitat de les seves carns i verdures, i perquè és un lloc molt agradable situat en un entorn natural.

A Can Borrell hi vaig descobrir els espàrrecs tendres a la brasa, realment deliciosos, i també hi he menjat calçots, escalivades i carxofes al caliu.

Pel que fa a les carns, són especialment recomanables les butifarres, els peus de porc i la carn de xai, sempre cuit en brasa natural.

Els preus són relativament moderats i el resultat és sempre molt satisfactori. En tot cas l'únic element negatiu pot ser l'aglomeració de gent que fa imprescindible la reserva, però són bons professionals i serveixen ràpid.

RELACIÓ QUALITAT PREU 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada