dissabte, 12 d’abril del 2014

Zeeshan (Barcelona)


El Zeeshan està situat a prop del carrer de sant Ramon, en una de les poques zones del Raval on encara subsisteix la prostitució de carrer. La majoria dels antics meubles de la zona, però, s'han transformat en hostels per a turistes, i ara hi ha molts guiris i el barri s'ha "dolcificat".

Es tracta d'un restaurant de cuina pakistaní amb una clientela variada, amb una barreja de gent que treballa per la zona, turistes i emigrants del Pakistan. El local és molt agradable. Només entrar-hi dona sensació de netedat i s'hi es visiten als lavabos aquesta sensació queda totalment confirmada.


La carta ofereix una àmplia seleccio de plats vegetarians, carns guisades o al tandori, i peixos. Amb preus força econòmics, que varien entre els sis i els vuit euros.

A més hi ha dos menús diaris, un de vegetarià a 7,95 euros i un de carnívor s 9,95 euros, tots dos amb iva inclòs, beguda, nan o arròs, i postre.


Nosaltres vam provar el menú vegetarià i ens vam partir una samosa i unes pakores de primer. Que no semblaven gaire recents, tot i que tampoc estaven malament del tot. Anàven acompanyades de tres salses, una d'olives, una altra de iogurt i una tercera de molt picant.

Al demanar els plats es pot triar entre tres graus de picant, sense res, mitjà o molt picant. Cosa que és molt d'agrair.

De segon vam provar el Palak Panner que estava molt bo.


I el Vegetable Quorma que era encara millor, amb iogurt i coco.



De postre ens van portar tres pastissets indis partits per la meitat. Estic segur que procedien de la molt propera Pastisseria Kabir Aflak . Eren bons i venien molt de gust després del picant.


Al Zeeshan no s'hi serveixen begudes alcohòliques de cap mena.

RELACIÓ QUALITAT PREU 7/10











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada