divendres, 11 d’abril del 2014

Cal Joan Marina (Sant Sadurní d'Anoia)

 

Can Joan Marina és un restaurant molt popular a Sant Sadurní d'Anoia, i una bona opció pels qui vulguin menjar bona carn a la brasa sense necessitat d'haver-se-la de coure ells mateixos tal com es fa a algunes caves, on faciliten graelles, llenya i taula per menjar-la,

 

El restaurant està situat als afores del poble, en una gran nau de volta catalana. Els caps de setmana sempre hi ha molta gent, però com que es molt gran, normalment sempre s'acaba trobant-hi lloc sense haver d'esperar massa.


A Can Joan Marina s'hi fa cuina catalana a la brasa de la de tota la vida, amb amanides, escalivades, escaixades meló o pinya amb pernil i embotits de primer.


De segon les carns a la brasa són l'única opció, amb pollastre, xai, conill, porc i entrecot de vedella. Acompanyat amb all i oli molt ben fet.


Com que som a la capital del cava, tot plegat s'acostuma a regar amb un bon vi escumós. El que porta el nom del restaurant està força bo i el serveixen a la temperatura adeqüada, molt per sota de la majoria de restaurants on no en tenen el costum.
 


També hi ha la possibilitat de triar entre cinc tipus de menús molt complerts, entre 18 i 28 euros. Això sí, la composició del menú ha de ser la mateixa per a tots els comensals de la taula.

RELACIÓ QUALITAT PREU 7/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada