dimarts, 1 d’abril del 2014

Umaid Bhawan (Jaipur)


A l'Índia acostuma a passar sovint que les fotos dels hotels que hom troba per internet no es corresponen exactament amb la realitat. Sovint els llocs tenen una grisor i un aspecte gastat que contrasta amb l'aire lluminós i "acabat de pintar" de les pàgines web.


Afortunadament aquest no va ser el cas de l'Umaid Bhawan de Jaipur. La realitat va fer justícia al que haviem vist prèviament en fotografia. És un hotel molt maco, molt ben cuidad, i d'una estètica deliciosament kitch.


Però a més a més l'Umaid Bhawan disposa d'un servei de restaurant molt bo. El cuiner és excel·lent i el menjar val molt la pena.


El primer dia vam intentar dinar al menjador de la terrassa de l'últim pis, però la calor ens va fer enrera i vam acabar menjant a l'habitació, amb l'aire condicionat a tope.


A la nit ho vam intentar de nou i aquest cop sí, vam poder sopar cómodament a la terrassa. Vam triar un arròs pulao amb verduretes, un palak pennir i un dal molt saborós. Tot plegat acompanyat amb uns nan acabats de fer.


Amb beguda i un lasi de postre ens va costar 366 rúpies, uns quatre euros.

RELACIÓ QUALITAT PREU 9/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada