La cuina cambodjana és prou interessat i té elements que la diferencies d'altres tradicions culinàries d'Indoxina. Amb moltes influències xineses, no és tan excel·lent con la vietnamita, però tot i així val molt la pena.
A Siem Reap, en la confluència entre el carrer principal, on estan situats tots els grans hotels per a turistes i la carretera que porta a Angkor, hi ha un enorme restaurant anomenat Samapheap a on vam dinar i sopar la major part dels dies que va durar la nostra estada.
Ajardinat i amb capacitat per a més de dues-centes persones, és com un "merendero" gegant sota taulada.
Conservo la factura d'un dels àpàts que em permet recordar que per menys de tertze dòlars vam menjar verdura bullida, peix a la planxa, verduretes fregides i arròs fregit. Tot força bo.
També vam provar la cervesa local, la Angkor que costava dos dòlars per ampolla.
RELACIÓ QUALITAT PREU 7/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada