dimecres, 19 de març de 2014

Samapheap Restaurant (Siem Reap)


La cuina cambodjana és prou interessat i té elements que la diferencies d'altres tradicions culinàries d'Indoxina. Amb moltes influències xineses, no és tan excel·lent con la vietnamita, però tot i així val molt la pena.


A Siem Reap, en la confluència entre el carrer principal, on estan situats tots els grans hotels per a turistes i la carretera que porta a Angkor, hi ha un enorme restaurant anomenat Samapheap a on vam dinar i sopar la major part dels dies que va durar la nostra estada.


Ajardinat i amb capacitat per a més de dues-centes persones, és com un "merendero" gegant sota taulada.

Conservo la factura d'un dels àpàts que em permet recordar que per menys de tertze dòlars vam menjar verdura bullida, peix a la planxa, verduretes fregides i arròs fregit. Tot força bo.
També vam provar la cervesa local,  la Angkor que costava dos dòlars per ampolla.

RELACIÓ QUALITAT PREU 7/10






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada