divendres, 7 de febrer de 2014

Sandy's Myanmar Cuisine (Yangon)La cuina birmana és una realitat molt diversa, perquè de la mateixa manera que hi ha múltiples cultures i ètnies, també hi ha tradicions culinàries molt diferents, i els restaurants o les fondes no són gens homogenis.

A més hi ha la potent influència xina i en menor mesura la tailandesa, amb restaurants molt luxosos pels estandards del país.


De fet no tinc consciència d'haver menjat autèntica cuina birmana més que en dues ocasions. La primera en un fondutxo de carretera on vam menjar coses estranyíssimes que no vam poder identificar. I la segona, ja a la capital, al Sandy’s Myanmar Cuisine que és potser el millor restaurant de Yangon.

Està al costat del llac i des de la taula es veu l’aigua, la reproducció de la barcassa reial, i un pont  de teca.El menjar és una passada. És cuina de Myanmar passada pel sedàs creatiu del cuiner. Tot és molt bo i molt sofisticat, però gens car.

De primer vam menjar ous d’ànec farcits de gambes. 
 A continuació arròs amb verduretes...


Curry de gambes amb patates  I pollastre caramel·litzat amb ceba.

 

Amb fruita de postres, cervesa, i cafès, tot excel·lent. Ens va costar 12 euros tots tres que és la quantitat més elevada que vam pagat mai a Myanmar per un àpat.

RELACIÓ QUALITAT PREU 10/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada