Pocs països hi ha al món on es pugui entrar a menjar a qualsevol lloc amb la gairebé completa seguretat d'encertar. Això que passa sovint a França i encara més frequentment al País basc, és encara més cert al Vietnam. Vam dinar en restaurants de luxe, familiars i modestos; en parades del carrer, en mercats i en hotels i sempre vam menjar molt bé. Només ens van donar bassòfia en un aturador turístic ple de guiris a on hi vam anar enganyats...
Per contra, la millor sorpresa ens la vam endur a Hue. Vam llogar una
barca per recórrer el riu Perfum, tot visitant les tombes reials que hi
ha a les seves rives. A l'hora d'embarcar ens van preguntar si per un
petit suplement, voldriem també dinar. Com que les hores ens coincidien
vam acceptar, pensant que ens donarien un entrepà de formatge i un ou
dur, perquè era tremendament barat.
Una cuinera excel·lent
D'entrada, però, i abans de començar la visita turística ens van portar al mercat i allà vam comprar peix. La barca era també l'habitatge familiar. Hi havia cuina i només començar a navegar pel riu, la senyora es va posar a cuinar.
A punt de començar el banquet
RELACIÓ QUALITAT PREU: 10/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada