diumenge, 5 de gener del 2014

Vaixell pel Riu Perfum (Hue)




Pocs països hi ha al món on es pugui entrar a menjar a qualsevol lloc amb la gairebé completa seguretat d'encertar. Això que passa sovint a França i encara més frequentment al País basc, és encara més cert al Vietnam. Vam dinar en restaurants de luxe, familiars i modestos; en parades del carrer, en mercats i en hotels i sempre vam menjar molt bé. Només ens van donar bassòfia en un aturador turístic ple de guiris a on hi vam anar enganyats...



Per contra, la millor sorpresa ens la vam endur a Hue. Vam llogar una barca per recórrer el riu Perfum, tot visitant les tombes reials que hi ha a les seves rives. A l'hora d'embarcar ens van preguntar si per un petit suplement, voldriem també dinar. Com que les hores ens coincidien vam acceptar, pensant que ens donarien un entrepà de formatge i un ou dur, perquè era tremendament barat.

Una cuinera excel·lent

D'entrada, però, i abans de començar la visita turística ens van portar al mercat i allà vam comprar peix. La barca era també l'habitatge familiar. Hi havia cuina i només començar a navegar pel riu, la senyora es va posar a cuinar.

A punt de començar el banquet

A l'hora de l'àpat ens van servir un banquet de campionat. Hi havia deu plats diferents: verdures, pasta, peix, carn, rotllets... i dos enormes bols d'arròs blanc per complementar-los. Tot excel·lent!

Deu delicies vietnamites


 
RELACIÓ QUALITAT PREU: 10/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada