dimecres, 15 de gener del 2014

Trattoria a Pignata (Nàpols)


 

Totes les grans ciutats tenen els seus barris conflictius, on es concentra la delinqüència i el nombre més elevat de robatoris. A Nàpols aquest barri s’anomena “Quartieri Spagnoli”. Com veieu la fama dels nostres veïns espanyols, arriba lluny...


Si es prenen les precaucions habituals, però, el barri espanyol és un bon lloc per copsar l’autèntic bategar popular de la ciutat. I al “Quartieri Spagnoli” hi ha bons restaurants. Restaurants italians tradicionals que s’han guanyat uns justa fama de qualitat i bons preus.


Un d’aquests restaurants és la Trattoria A Pignata. Hi vam anar un diumenge, decebuts perquè el restaurant que ens havien recomanat que era un altre, estava tancat. No sé com seria l’altre perquè no hi vam arribar a anar mai, però aquest era una meravella.


El públic majoritàriament local hi anava a gaudir de la bona taula sense límits. Nosaltres vam tenir el cor partit entre el desig de menjar pasta i el de provar un risotto de marisc, que va ser l’opció que finalment vam triar. Espectacular!


Tot era deliciós, començant per les amanides, sopes, etc i acabant pels postres.

 

De dilluns a dissabte fan un menú de dotze euros igualment molt recomanable.

RELACIÓ QUALITAT PREU 10/10















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada