divendres, 17 de gener del 2014

Racó d'en Cesc (Barcelona)


El Racó d'en Cesc és un clàssic de la restauració barcelonina. Fa més de trenta anys que és obert i sempre s’ha distingit per fer una cuina de bons resultats, a mig camí entre la tradició i la creativitat innovadora.


Entre les diverses possibilitats que ofereix la carta em vaig decidir per un menú degustació de quatre plats i postre, que sense beguda ni iva, costa 35 euros. Una bona manera de diversificar una mica el tast, sense haver de passar pel tràmit de compartir plat.

De primer hi havia una amanida de carxofes comfitades, bacallà i taronja, que feien una molt bona combinació.


A continuació vam menjar uns calamarsons amb calçots, espàrrecs tendres i salsa romescu, realment exquisit.


Vam continuar amb un tall de lluç amb salsa de julivert.






I vam acabar amb un filet al cafè de París, acompanyat de bolets.


De postre un magnífic tiramisú en copa.


El restaurant disposa d’un sommelier especialitzat en cerveses que, segons els interessos del comensal i les característiques del menjar, aconsella una opció concreta entre més de cent-cinquanta possibilitats. En el meu cas em va aconsellar –i encertar!- una cervesa artesana catalana, “La Quatre Punts”, de Calella, una cervesa amb molt de cos i alhora de baixa graduació alcohòlica, plenament satisfactòria.


A l’entrada hi ha l’anomenat “Rebedor d'en Cesc”, un petit menjador on, amb un servei de taula més senzill, sense tovalles de fil, copes de marca, ni reiterats canvis de coberts, es serveixen plats molt similars a un preu més reduit.

RELACIÓ QUALITAT PREU 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada