dilluns, 27 de gener del 2014

La Mola (Matadepera)


Vet aquí un restaurant on no s'hi pot arribar ni amb cotxe, ni amb moto, ni amb tren. Per accedir al restaurant que hi ha al capdamunt  de la Mola de Sant Llorenç, només s'hi pot arribar caminant. Això el fa doblement interessant perquè permet gaudir d'unes vistes i un ambient inigualable i perquè és un premi merescut a l'esforç que cal fer per anar-hi.

Foto: Narcís Serrat

De fet sempre dic, mig en serio, mig en broma, que el restaurant de la Mola té la culpa de la meva afició a la muntanya, perquè va ser la primera que vaig pujar amb finalitats d'oci i després d'haver-hi menjat tan satisfactòriament, vaig decidir continuar pujant muntanyes...

Foto: Narcís Serrat

Val a dir que tot el menjar i les begudes que s'hi consumeixen hi arriben per l'anomenat camí dels monjos a lloms de mules, i que els qui hi treballen han de pujar cada dia a peu des de Matadepera com qualsevol excursionista.


S'hi poden menjar carns a la brasa, mongetes, escalivades, torrades amb all i tomàquet... En definitiva la típica cuina "de brasa" que pot ser bona o dolenta sobretot en funció de la qualitat dels productes originals, i no hi ha dubte que els de la Mola són molt bons.

Foto: Narcís Serrat

Entre els vegetals podeu trobar espàrrecs, carxofes, gírgoles... I entre les carns, xai, pollastre, galtes de porc, botifarra blanca i botifarra negra...

Jo recomano sobretot la botifarra i els peus de porc que trobo especialment bons, però ja dic que tot està igualment bo.

Foto: Narcís Serrat

Els preus són elevats, cosa comprensible atesa la complicació de l'avituallament. Hi ha un menú de 28 euros i un altre de 24 euros.

Foto: Narcís Serrat

Una última recomanació: el licor de l'abat és una delícia. Això sí, si en preneu més d'una copa, baixareu levitant...

RELACIÓ QUALITAT PREU: 7/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada