dimarts, 24 de desembre del 2013

Koyuki (Barcelona)


El Koyuki del carrer Còrcega és el meu restaurant japonès favorit. De fet els que hi entenen de debò en aquestes coses asseguren que més que un restaurant és una típica "taverna japonesa", amb un petit taulell a l'entrada, unes quantes taules al menjador, i la cuina al fons.

Fotos de Koyuki, Barcelona
Esta foto de Koyuki es cortesía de TripAdvisor 


L'autenticitat del lloc es mesura en el nombre considerable de turistes japonesos que hi fan cap a l'hora de dinar, i la qualitat en el fet que els aficionats a la cuina japonesa fins i tot organitzin "expedicions" des d'altres punts de la geografia ibèrica per anar-hi a menjar.

 

Hi ha molts plats tradicionals, com ara sopes, fideus ramen, verdures, etc, però a mi el que més m'agrada són el sashimi i els makis. No sé d'on treuen el peix o si la gràcia està en la manera com el tallen, però la veritat és que enlloc he assaborit una tonyina, un salmó i un daurada tan bons com aquí.
Menció a part mereixen també els makis, fets amb unes algues nori especialment gustoses, o potser és que les saben torrar al punt just. Inigualables!.



Pel que fa a les postres, no puc deixar de mencionar el gelat de gengibre, realment apoteòsic.
Cal reservar i cal també arribar a l'hora justa -ni massa aviat ni massa tard- si no es vol despertar la ira del senyor Kamo, un japonès expatriat que recomana visitar el seu país, però no quedar-s'hi...

Els preus alts com a tots els japonesos de veritat, però per sota del que fan pagar els del seu nivell.

RELACIÓ QUALITAT PREU: 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada