dijous, 26 de desembre del 2013

Casa Inés (Porto)


A Casa Inés s'hi ha d'anar expressament, no és un restaurant que et trobis casualment mentre passeges per Porto perquè està molt amagat, en un barri allunyat del centre.

 Esta foto de Restaurante Casa Ines es cortesía de TripAdvisor

Dit això cal concloure que qui hi va és perquè s'ha informat anteriorment i ha llegit o algú li ha dit que és un dels cinc millors restaurants de la ciutat.

 Llagostins frescos amb patates chips fetes a la cuina

El que tenen de bo els restaurants portuguesos, a més de la qualitat del menjar, és clar, és que per molt refinats que siguin sempre ens costaran un vint o un trenta per cent menys que a Catalunya. Això passa també a Casa Inés, on et pots permetre luxes que serien prohibitius en altres indrets.


En recordar les especialitats de la cuina portuguesa que havíem provat a Lisboa i altres ciutats del país, em va sorprendre que a Porto, en general, la cuina fos menys elaborada, més simple, basada essencialment en carns i peixos a la brasa. Casa Inés no n'és l'excepció. La carta és reduïda, els preus baixos, i la qualitat dels productes altíssima, però no hi ha gaire complicació a l'hora de cuinar, el més elaborat solen ser els acompanyaments.

RELACIÓ QUALITAT PREU: 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada