diumenge, 12 de gener del 2014

Fil. Manila Restaurant (Barcelona)


La meva primera intenció era anar un altre cop al Djam Africa a provar la vedella amb salsa de cacauet, però en passar pel carrer Ramalleres m'ha cridat l'atenció un petit restaurant que es publicitava com "el mejor restaurante filipino de Barcelona", i com que de la cuina filipina ho ignoro tot, no he pogut resistir la temptació d'entrar-hi.


El "Fil. Manila Restaurant" és un local discret, amb dos menjadors i una petita barra al fons comunicada amb la cuina. Tots els dies de la setmana fan un menú amb primer, segon, postre i beguda per 10,50 euros. De cada plat hi ha dues opcions. Avui hi havia nuddels filipinos i sopa de gengibre amb verdures i pollastre de primer, i ànec amb arrròs o calamars adobats de segon.

 

He triat la sopa que era molt gstosa però suau i que han servit a una temperatura estratosfèrica. M'he cremat el paladar!... 

  

Pel que fa als calamars, també eren molt bons, amb un gust que no sabria identificar, però molt agradable. Combinats amb l'arròs blanc estaven deliciosos.

 

De postre he demanat pastís de blat de moro. L'aspecte no era gens apetitós, més aviat semblava una massa gelatinosa, però el gust era molt bo. Una autèntica sorpresa. 

 


Tots els clients eren filipins, amb l'única excepció d'una parella de turistes argentins i de mi mateix. Pel que fa a la carta, els segons plats estan al voltant dels 8 euros. Caldrà tornar-hi un altre dia i començar a provar...

RELACIÓ QUALITAT PREU 7/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada