dimecres, 1 de gener del 2014

El Bola (Palau de Plegamans)


El Bola és un restaurant de cuina catalana que sap barrejar la tradició amb la creativitat. Està a Palau de Plegamans, en una zona molt cèntrica, al costat de l'àrea peatonal i molt a prop de la carretera i de l'església.


Nosaltres hi vam anar a dinar per Cap d'Any. Feien un menú excel·lent per 35 euros, que oferia un pica-pica molt complert, amb steak tartar, llagostins, bacallà amb muselina d'all, calamarcets arrebossats, pernil ibèric, etc.


De segon es podia triar entre un filet amb salsa de ceps, rap amb pernil, lluç amb llagostins, i magret d'ànec. Una elecció difícil, perquè tot era molt saborós.


De postres vaig menjar un coulant de xocolata amb gelat de torró, una delícia artesanal en l'epòca dels congelats. Admirable.

Pel que fa als vins, la carta és curta però amb algunes sorpreses molt agradables i amb uns preus molt ajustats, cosa tanmateix poc habitual.

Els dies de cada dia El Bola fa un menú de 12 euros que permet triar entre quatre primers, quatre segons i quatre postres, amb la mateixa qualitat d'elaboració que ofereix la carta.

RELACIÓ QUALITAT PREU 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada