dissabte, 21 de desembre de 2013

Al Bahrya (Marràqueix)



El vam  descobrir per casualitat, camí d'una braseria on vam anar a sopar, i l'endemà vam tornar per dinar-hi. El fet que estigui sempre molt ple en contrast amb els altres restaurants del voltant que amb prou feines tenen clients, ja indica una diferència important.


Demanes el peix fresc directament en la parada de l'entrada i una vegada cuit a la planxa, t'ho serveixen en la taula. Vam menjar llobarro, salmó, gambes, calamars i alguna cosa indefinit que anomenaven "ous de peix", encara que no sé si tal denominació es refereix a ous o a testicles.
 


Tot boníssim, especialment el llobarro i el salmó per l'inesperat, ja que no es tracta d'un peix especialment interessant i no obstant això va resultar de 10!...


Evidentment, no s'hi pot prendre alcohol. 


RELACIÓ QUALITAT PREU: 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada